"МНС Росії оголосила про свій намір побудувати підземні споруди під Москвою", - The Independent

При цьому, Росія модернізує свій ядерний арсенал за рахунок введення нового покоління ядерних бомбардувальників, балістичних ракет і ядерної зброї для підводних човнів.

Від ядерного удару росіяни вирішили захищати перш за все Москву. Ілюстрація: ЖЖ.

Міністерство надзвичайних ситуацій Росії оголосило про будівництво підземних споруд під Москвою. Ці укриття мають захистити жителів столиці РФ від ядерного нападу, пише "Громадське" з посиланням на The Independent, передають Патріоти України.

Видання відзначає, що останнім часом урядові російські ЗМІ заявляють про можливі загрози з боку Заходу. Паралельно, російська влада починає проведення загальнонаціональної підготовки цивільної оборони, «щоб гарантувати, що країна належним чином підготовлена в разі ядерного, хімічного і біологічного нападу з боку Заходу», - йдеться у матеріалі.

МНС Росії протягом трьох днів проводитиме всеросійські тренування з цивільної оборони за участю 200 тисяч рятувальників і 50 тисяч одиниць техніки і 40 млн громадян. «На додаток до загальнонаціональних навчань, МНС Росії оголосила про свій намір побудувати підземні споруди під Москвою, щоб захистити 100% населення столиці від ядерного удару», - повідомляє The Independent.

При цьому, Росія модернізує свій ядерний арсенал за рахунок введення нового покоління ядерних бомбардувальників, балістичних ракет і ядерної зброї для підводних човнів. Таким чином, незважаючи на міжнародні угоди про скорочення запасів ядерної зброї, «Кремль прагне збільшити свій ядерний потенціал, щоб переважити високу вогневу міць США».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...