"Мордой в пол", - Гройсман у Верховній Раді дав виразну обіцянку

Голова уряду назвав боротьбу з рейдерством "питанням номер один".

Володимир Гройсман. Фото: РБК.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсманобіцяє жорстку боротьбу з рейдерством і погрожує за це тюрмами. Про це він заявив під час години запитань до уряду, передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

"Всі ті, хто займаються рейдерством, силовим захопленням іншого чужого майна... У нас в уряді, Національній поліції є тільки один рецепт. Він має назву українською мовою "Обличчям у підлогу", а російською - "Мордой в пол", - сказав прем'єр.

"Хотів би закликати всіх правоохоронців, це і позиція міністра внутрішніх справ. Якщо хтось десь у будь-якому куточку України здійснює фізичні захоплення майна - відразу реагувати, арештовувати, доставляти до суду і вимагати покарання", - продовжив він.

Гройсман назвав боротьбу з рейдерством "питанням номер один". "Парламент проголосував антирейдерський закон, який дає відповідальність до 10 років тюрми за такого роду дії", - заявив міністр юстиції Павло Петренко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...