Море трупів: під Горлівкою російські найманці зачистили бунтівну банду "Троя"

При штурмі банди застосовувалася артилерія, а одного з ватажків було взято в полон.

Ілюстрація:vk.com

На Донбасі бойовики, підконтрольні так званому "міністерству оборони ДНР" взяли штурмом бунтівну банду "Троя", що вступила в конфлікт з ватажками донецьких бойовиків. Про це повідомляє Четверта влада, з посиланням на офіційну сторінку бойовиків в соціальній мережі, передають Патріоти України.

Повідомляється про важкий бій і жертви. При штурмі банди застосовувалася артилерія. Один з ватажків "Трої" на прізвисько "Білий" за попередньою інформацією потрапив у полон. Інший ватажок "Трої" на прізвисько "Алабай" на даний момент переховується в Росії.

"Озерянівка SOS !!! Командуванням МО ДНР і керівництвом Республіки, з метою приховування своїх злочинних схем і знищення свідків - відданий злочинний наказ знищити розвідроту ОСпН ТРОЯ !!! За не перевіреною інформацією Штурм ведеться силами ОПЛОТ і Республіканської гвардії. Просимо всіх, хто в силах тримати зброю в руках і не втратив честь і совість прийти на допомогу!!! Ми гинемо, але не здаємося!", - писали бунтівні бойовики.

За попередньою інформацією конфлікт почався вдень, після того, як ватажка "Трої" Володимира Новікова на прізвисько "Білий" викликали на допит в "прокуратуру ДНР" в Горлівку. Там люди Новікова вступили в конфлікт з представниками "ЦСН ДНР", в результаті чого сталася перестрілка, у якій обидві сторони зазнали втрат, а Новіков потрапив у полон.

Після цього сили, підконтрольні "міністерству оборони" "ДНР" пішли на штурм бази "Трої" в селищі Озерянівка.

"Біля розташування "Трої" був рух. Опір "троянців" зламано. Багато заарештованих. Є жертви" - повідомила одна з сепаратістських журналістів.

Факт штурму розташування "Трої" підтвердив і ватажок банди на прізвисько "Алабай". За його інформацією, на штурм було стягнуто значні сили, в тому числі бронетехніка і артилерія.

За попередніми даними, на базі "Трої" перебувало близько ста бойовиків. Десятки з них загинули. У соціальних мережах повідомляють про безліч мертвих тіл.

"Виявляється по розташуванню розвідроти "Троя" била артилерія "корпусу МО ДНР". В облозі знаходилося 108 чоловік. Скільки з них вбито, поки ніхто не знає. Але очевидці кажуть, що багато трупів. Виродки! По своїх з арти б'ють, суки", - ллють у соцмережах крокодилячі сльози спільники бойовиків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...