Москва не заспокоюється: Російські хакери атакували сервер Всесвітнього антидопінгового агентства, розповсюдивши неправомірну інформацію

Жертвами розголошення інформації стали американські тенісистки Венера та Серена Вільямс та гімнастка Сімона Байлз.

Серена і Венера Вільямс. Фото:espn.go.com

Представники Російської Федерації, навіть після ряду гучних дискваліфікацій її спортсменів на олімпійських та паралімпійських іграх, не залишають спроб підірвати авторитет Всесвітнього антидопінгового агентства. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на replyua.net.

Як зазначило британське інформаційне агентство ВВС, нещодавно мала місце успішна хакерська атака на сервери Всесвітнього антидопінгового агентства, внаслідок якої відбувся витік конфіденційних медичних даних олімпійських спортсменів національної збірної Сполучених штатів Америки.

Наприклад, жертвами неправомірного розголошення інформації стали тенісистки Венера та Серена Вільямс та гімнастка Сімона Байлз.

Відповідальність за хакерську атаку вже взяла на себе група «Химерні ведмеді», яку пов’язують з Російською Федерацією. Всесвітнє антидопінгове агентство вже рішуче засудило такі дії, назвавши їх небезпечною і безпрецедентною атакою на всю глобальну систему боротьби з допінговими зловживаннями.

Як відомо, низка спортсменів олімпійської збірної та повний склад паралімпійської збірної Російської Федерації були відсторонені від участі в іграх, які проходили цього року в бразильському місті Ріо-де-Жанейро.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...