"Москва сльозам не вірить": Базу "Миротворця" поповнили відомі радянські актори (фото)

Ірина Муравйова та Борис Клюєв в складі Малого театру гастролювали в окупованому Росією Криму в 2016 році.

Борис Клюєв та Ірина Муравйова у Криму. Фото: соцмережі.

Радянська і російська актриса театру і кіно Ірина Муравйова, яка зіграла роль Людмили у фільмі «Москва сльозам не вірить» поповнила базу «миротворця». Про це повідомляється на сайті організації, передають Патріоти України.

Компанію їй склав актор Борис Клюєв, славу якому принесла роль графа Рошфора, довіреної особи кардинала Рішельє в музичному телефільмі «Д’Артаньян і три мушкетери».

Актори в складі Малого театру гастролювали в окупованому Росією Криму в 2016 році. «Ми дуже раді, що ми приїхали до вас. Вся країна – вся Росія пишається Кримом, пишається його вибором. І звичайно ж, ми теж патріоти своєї країни і прагнемо бути тут. І це дуже здорово, що кримчани зустрінуться з найстарішим національним російським театром», – сказав Клюєв представникам місцевих ЗМІ.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...