Моторола не тільки втратив око, але й більше не чоловік? В Мережі нові подробиці поранення найманця Путіна

Терорист вивезений на операцію в Росію. В Мінстеці поділилися пікантними подробицями.

Терорист "Моторола". Фото:espreso.tv

Група "Інформаційні війська України" повідомила додаткові подробиці поранення одного з лідерів бойовиків Донбасу Арсенія Павлова, відомого під позивним Моторола. Про це повідомляється на сторінці Інформвійськ у Facebook, передають Патріоти України.

"Озброєний громадянин Росії отримав поранення і був вивезений на операцію в Росію - це "громадянська війна". Кажуть, що поранений не тільки в око, але і в пах, - заявили в Інформвійськах. Варто зазначити, що група "Інформаційні війська України", створена при Міністерстві інформаційної політики Юрія Стеця, і таким чином є напівофіційним органом.

Як повідомлялося раніше, бойовик Моторола отримав осколкове поранення, повідомив один з бойовиків Костянтин Долгов. "Моторола поранений, осколок пошкодив ліве око. Вивезли в Пітер на операцію", — написав він у Twitter.

Російський блогер Анатолій Несміян (el-murid), який є прихильником так званого проекту "Новоросія", допустив, що до поранення одіозного лідера бойовиків Арсенія Павлова, який відомий під позивним "Моторола", може бути причетна Росія. Про це el-murid написав в своєму блозі на LiveJournal.

"Ранение Моторолы и его вывоз в Петербург выглядят очень своевременным вне зависимости от того, как и где это ранение было получено. Ополчение быстрыми темпами разоружают и приводят в соответствие с пожеланиями партнеров. В конечном итоге рано или поздно придется решать проблему недовольства ополченцев, и в первую очередь - их командиров", - пише Несміян.

За його інформацією, до кінця літа Росія має намір вивести свої війська з тимчасово окупованих територій Донбасу.

"По самым разным источникам, к концу лета есть готовность к одномоментному выводу всех "отпускников" и "ихтамнетов". Техника и вооружения перемещаются к границе и фактически готовится к маршу", - повідомив Несміян.

Також він підкреслив, що СБУ отримає списки всіх громадян України, які воювали на боці бойовиків.

"В ту же канву ложатся переданные в СБУ списки лиц, в отношении которых "может быть применена амнистия" - по факту, полный списочный состав ополчения из местных", - додав el-murid.

"Мюрид, конечно, тот ещё источник. Но очень бы хотелось", - прокоментувала публікацію блогера волонтер Elena Scratte в Facebook.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...