"Музика Росії залишилася на світовому узбіччі, на відміну від української", - російський продюсер

Михайло Козирєв щиросердно зізнався, що серед російських музикантів немає справжніх професіоналів.

Михайло Козирєв. Фото: скріншот з відео.

Якщо говорити про музику Росії, то вона залишилася на узбіччі. Це відбулося через те, що не з’явилися професіонали, які могли б інтегрувати шоу-бізнес крани у світовий. Таку думку висловив російський музичний журналіст та продюсер Михайло Козирєв у ефірі програми «HARD з Влащенко» на телеканалі ZIK, передають Патріоти України.

«У нас, зокрема в Росії, був короткий проміжок часу, починаючи з 1991-1993 років, коли можна було вибудувати нормальну музичну індустрію, де б працювали не тільки професійні артисти, але й весь механізм, який надавав би можливість виконавцям говорити про себе на світовому рівні. Але цього не відбулося по багатьом причинам», – констатував Михайло Козирєв.

Продюсер пояснює, що музична індустрія сьогодення – це десятки та сотні людей, які працюють для того, щоб як тільки з’являється проблиск таланту в якомусь артисті, вони одразу ж намагаються його «розкрутити» до світового рівня.

Натомість в Росії цього не відбулося через те, що не з’явилися професіонали, які могли б інтегрувати шоу-бізнес крани у світовий, відтак всі спроби були приречені на поразку. «Якщо говорити про музику Росії, то ми залишилися на узбіччі. Я не можу цього сказати і про українську музику, тому що вона мене радує з кожним роком все більше. Таке враження, що у вас вибудовується нормальна цивілізована музична індустрія, яка може інтегруватися принаймні в європейську», – зауважив музичний експерт.

Наприклад, додає він, українська етно-група «ДахаБраха» їздить переважно по Європі, ніж по Україні, і має великий успіх. «Я вірю саме у фольклорну складову музики в країнах колишнього Радянського Союзу. Оскільки це унікальний продукт, який ми могли б запропонувати Європі. Але цього чомусь не відбулося в інших країнах, тому надія залишається тільки на Україну», – наголосив Михайло Козирєв.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...