"Ми протягом кількох років можемо бути втягнутими у війну з Росією" - шведський генерал

Швеція отримала інформацію про зростання загрози з боку Росії. Ці надсекретні дані і стали причиною відновлення військової присутності на острові Готланд, наказ про яку був відданий на минулому тижні.

Ілюстрація:www.milnavigator.com

Видання Dagens Nyheter повідомляє про абсолютно нові дані щодо російської загрози на адресу Швеції. Джерела, що мають доступ до даних розвідки і обізнані про рівень шведської боєготовності заявили газеті про зростання небезпеки. Йдеться про загрозу Швеції з боку Росії. Характер і зміст загрози класифікуються як надсекретна інформація, що має "особливе значення для безпеки держави". Про це пише видання Иносми, передають Патріоти України.

Вчора було оголошено, що Швеція знову вводить загальну військову повинність.

Військове керівництво Швеції ясно дало зрозуміти, що вони мають на увазі напад Росії на країни Балтії. Вони вважають, що шведський острів Готланд має виняткове стратегічне значення, і Росія захоче розмістити на ньому свої частини ППО, щоб протистояти НАТО.

У січні колишній глава армії генерал-майор Андерс Бреннстрьом (Anders Brännström) писав, що "ми протягом кількох років можемо бути втягнуті у війну з Росією".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...