"Ми з тобою!": Бійці АТО передали з передової привіт футболістові "Шахтаря" (відео)

Військові запевнили Андрія П'ятова, що не сумніваються у його патріотизмі та показали сувенір, який вони виготовили для футболіста.

Військові вирішили підтримати Андрія П'ятова. Фото: скріншот з відео.

Українські військові із зони АТО записали відеозвернення до голкіпера донецького "Шахтаря" Андрія П'ятова. Бійці ЗСУ, які несуть прикордонну службу в Мар'їнці (Донецька область), підтримали гравця збірної України після того, як ультрас в Харкові наїхали на футболістів "гірників", звинувативши їх усіх у відсутності патріотизму. Новину передають Патріоти України.

"Андрій, ми всім колективом передаємо тобі привіт! Будь сильним, як гора, мужнім, як вода і швидким, як вітер. І нехай вас Господь оберігає. Друже, ми знаємо, що у тебе непростий час. Але хочемо, щоб ти знав, що ми з тобою. Розуміємо, що ти став заручником цієї ситуації. Ми знаємо твою проукраїнську, щиру позицію. Ми відчуваємо твою підтримку. Тому знай: ми завжди підтримуємо тебе і ніякі інформаційні війни не змусять нас засумніватися в твоїй щирості. Ти - щирий українець і патріот", - сказали в зверненні до П'ятова бійці з передової.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...