Мистецтво служити "паркетним генералом": злочинні схеми роздачі житла в Національній академії Сухопутних військ України - ЗМІ (відео)

Журналісти виявили у начальника Національної академії Сухопутних військ генерала Павла Ткачука чотири квартири.

Скрін відео

Начальник Національної академії Сухопутних військ генерал Петро Ткачук має кілька квартир і забезпечив житлом за рахунок Міноборони своїх родичів. Про це йдеться в сюжеті журналістки "Слідство.Інфо" Євгенії Моторевської, яка брала участь в розслідуванні, передають Патріоти України з посиланням на Громадське ТБ.

У сюжеті наголошується, що незважаючи на численні квартири, які отримали генерали, українські військові не можуть отримати належні їм квартири навіть після відповідного рішення суду.У липні президент України Петро Порошенко повідомив, що 600 українських моряків "живуть на кораблях", і доручив вирішити цю проблему.

"Міністерство оборони отримало наказ від мене, гроші на модернізацію будинків знайдені, рішення в уряді погоджено. Я ставлю завдання, щоб до кінця року цей комплекс робіт був завершений ... і ми більшість військових моряків з кораблів переселили в гуртожитку на березі", - сказав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...