"Мистика не дремлет": РосТБ знайшло в Карпатах базу НЛО (відео)

Російські журналісти заради сенсацій здатні вигадувати "казкові сюжети".

Скрін відео

База інопланетян виявлена в Закарпатському регіоні. Сенсаційне відкриття нібито зробили українські уфологи. Про це повідомив кореспондент російського федерального телеканалу ТВ 3, передають Патріоти України.

У центрі події загадкові уфологічні сюжети з району Чорної Гори (це одна з найвищих вершин хребта Чорногора, знаходиться на південно-східному кінці хребта на межі Івано-Франківської та Закарпатської областей - ред.), що не залишають байдужими місцевих дослідників.

До речі, раніше журналісти цього ж російського каналу вже "знаходили" інопланетян в Івано-Франківській області. “Дослідження” ними наче б то проводились в селі Старуня Богородчанського району Івано-Франківської області, де розташована геологічна пам’ятка природи – грязьовий вулкан.

Своїм виникненням він зобов’язаний насамперед людям. Понад століття тому тут почали розробляти нафтові та озокеритні родовища.

Ґрунтові води, насичені киснем, тепер проникають углиб землі на тисячу метрів, викликають окислення нафти, що й дає той приплив теплової енергії, яка живить вулкан. Однак, за версією російських журналістів, він є “прямим наслідком посадки НЛО”.

Між тим за інформацією місцевих видань, які бачили сюжет російських "казкарів" у ролі "уфологів" на відео можна було впізнати працівників обласного телебачення "Галичина". Очевидно, російські журналісти використали відео місцевого телеканалу про вулкан Старуня для компіляції свого сюжету про НЛО в Карпатах.

Так що неважко зрозуміти, що чергову "сенсацію" у Карпатах російські журналісти знайшли таким подібним чином.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...