На адмінмежі з Кримом активізувалась російська бойова авіація

Прикордонники зафіксували політ 5 гелікоптерів окупантів.

Ілюстрація:www.rbc.ua

Українські прикордонники у п’ятницю, 23 грудня, зафіксували активізацію російської авіації над тимчасово окупованою територією Криму, без перетину адміністративної межі. Про це йдеться на сайті Державної прикордонної служби України, повідомляють Патріоти України.

"Прикордонники Бердянського та Херсонського загонів зафіксували політ п’яти вертольотів окупантів. Мі-8 збройних сил Росії рухалися над територією окупованого півострову вздовж адмінмежі без її перетинання", - говориться у повідомленні.

Окрім того, прикордонники зафіксували поблизу адмінмежі незначне переміщення російської військової техніки та рух катерів на повітряних подушках на морській ділянці, з яких здійснювалася висадка та посадка людей поряд з позиціями окупантів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...