На Банковій щось пороблено: Ложкін теж виявився "проффесором"? - ЗМІ

На фотокопії диплома глави АП видно, що він надрукований не на офіційному бланку і не завірений печаткою Міносвіти, до того ж текст містить помилки.

Борис Ложкін. Фото: zn.ua.

Керівник адміністрації президента України Борис Ложкін у своїй офіційній біографії вказав неправдиву інформацію про отримання другої вищої освіти в Міжнародному інституті гуманізації та розвитку (США). Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на expres.ua.

Такого інституту у США нема, а диплом Бориса Ложкіна насправді виданий приватним навчальним закладом, зареєстрованим у Сумах, який не має жодних ліцензій на освітню діяльність від Міносвіти України. 27 листопада видання опублікувало розслідування журналіста Андрія Гануса, з якого випливає, що диплом керівника адміністрації президента Порошенка про навчання у 1990-1992 рр. у Міжнародному інституті гуманізації та розвитку у США за фахом «менеджер вищої ланки управління» є фальшивим. Інформація про навчання Бориса Ложкіна у цьому інституті вказана у його офіційній біографії, опублікованій на сайті президента України.

Видання також опублікувало фотокопію диплома Бориса Ложкіна про закінчення Міжнародного інституту гуманізації та розвитку, завірене печаткою управління кадрів Адміністрації президента України. На фотокопії видно, що диплом надрукований не на офіційному бланку і не завірений печаткою Міносвіти, до того ж текст містить помилки.

«Це не диплом про освіту державного зразка, який навіть приватні, але справжні (!) виші отримують для своїх випускників від Міністерства освіти. Це просто надрукована за власним замовленням підприємства «корочка» із печаткою харківської філії згаданого «інституту». Нагадаємо, що в офіційній біографії Бориса Ложкіна, окрім «Міжнародного інституту гуманізації та розвитку (США)», вказано також, що у 1994 році він отримав вищу освіту у Харківському державному педінституті за спеціальністю «Російська мова і література».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...