На Донбасі між кадровими російськими військовими загострилися конфлікти, - розвідка

Внаслідок одного з конфліктів декілька невдоволених командирів з числа росіян планують самовільно залишити підрозділи та повернутись до Росії.

Ілюстрація:http://www.ipukr.comНа тимчасово окупованих територіях Донбасу спостерігається зростання протиріч та конфліктів між кадровими військовослужбовцями збройних сил Росії. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України у Facebook, передають Патріоти України.

У розвідці навели приклади таких конфліктів. Так, у 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) першого армійського корпусу командири ланки "рота - взвод" обурені поведінкою "радників". Командири звинувачують їх у розгульному пияцтві та недолугому керівництві, яке призводить до невиправданих втрат особового складу.

Зазначається, що внаслідок конфлікту декілька невдоволених командирів з числа росіян планують самовільно залишити підрозділи та повернутись до Росії.

Окрім того, повідомляється, що у з’єднаннях і частинах першого армійського корпусу бойовиків (Донецьк) під особистим контролем командира корпусу проводиться заміна командирів підрозділів. Усе задля того, щоб викорінити прояви невдоволення методами управлінської діяльності російського окупаційного командування. Водночас такі кадрові перестановки викликають обурення особового складу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...