На Донбасі знову ллється українська кров: Російські окупанти б'ють з мінометів та гранатометів

Майже на кожен ворожий обстріл сили АТО відповідали вогнем на ураження.

Ілюстрація:Антикор

У понеділок, 9 жовтня, станом на 18:00 російські найманці 6 раз порушили режим тиші, застосувавши гранатомети та міномети. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передають Патріоти України.

Так, на приморському напрямку окупанти вночі з автоматичних гранатометів били по укріпленнях сил АТО біля Красногорівки. Українські військові відповіли вогнем із великокаліберного кулемету. Під час цього протистояння один український боєць зазнав поранення. Постраждалого було оперативно госпіталізовано, стан його здоров'я оцінюється як задовільний.

Вранці загарбники обстріляли позиції ЗСУ з протитанкового гранатомету біля Талаківки. Під час цієї провокації один український військовослужбовець отримав бойову травму. Близько 16:00 у районі Широкиного терористи застосували 82-мм міномет.

Вдень на донецькому напрямку бойовики обстрілювали з кулеметів українських захисників біля Авдіївки та Невельського.

На луганському напрямку зафіксовано факт застосування найманцями протитанкового гранатомету неподалік Новоолександрівки.

Майже на кожен ворожий обстріл сили АТО відповідали вогнем на ураження.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...