На Харківщині затримали українця, який намагався вивезти у РФ фото блокпостів "ДНР"

Затримання відбулося у пункті пропуску "Гоптівка".

Ілюстрація:Варта

У пункті пропуску "Гоптівка" на українсько-російському кордоні прикордонники затримали громадянина України з фотографіями блокпостів сепаратистів і символікою незаконних збройних формувань Донецької області. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби в суботу, 22 жовтня, інформують Патріоти України.

Так, під час прикордонно-митного оформлення автомобіля Geely донецької реєстрації, який прямував на виїзд з України, прикордонники помітили знервовану поведінку 60-річного чоловіка.

"Було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду. Як результат, прикордонники спільно зі співробітниками фіскальної служби в салоні авто виявили наклейки з символікою, свідоцтво про розірвання шлюбу, видане так званими органами незаконних збройних формувань в Донецькій області і ноутбук з фотографіями блокпостів і техніки незаконних збройних формувань", - сказано в повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...