На Хмельниччині під час тренувань на полігоні підірвалися троє військовослужбовців

Інцидент стався під час перевірки території полігону. Внаслідок вибуху військові отримали осколкові поранення.

Ілюстрація:РБК-Украина

Сьогодні, 1 грудня, близько 14:00 на військовому полігоні після навчань особового складу із залученням військової техніки при перевірці території підірвалися троє військовослужбовців Центру розмінування. Про це пише сайт Кам'янця-Подільського 3849, інформують Патріоти України.

"Військовослужбовці Центру розмінування перевіряли полігон на предмет виявлення залишків вибухонебезпечних предметів, коли спрацював взривник одного з таких та стався вибух, внаслідок якого троє військовослужбовців отримали осколкові поранення.

Одразу на місце події прибув військовий лікар, який надав першу медичну допомогу та доправив потерпілих в міську лікарню, де їх прооперували", - зазначив начальник відділу збору та обробки інформації з регіонів Андрій Агєєв.

Як повідомляє головний лікар міської лікарні Олександр Чернець, двоє військових перебувають у стані середньої важкості, ближчому до задовільного, останній військовослужбовець - ближче до важкого.

"Він отримав пошкодження плечової артерії, тому завтра в супроводі військових лікарів його буде доправлено у Вінницький військово-медичний клінічний центр", - зауважив Андрій Агєєв.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...