"На конкурсі “Євробачення-2017” вже перемогло СБУ", - нардеп

Андрій Лозовий зазначив, що російські ЗМІ в будь-якому випадку висвітлюватимуть рішення СБУ негативно, а європейцям варто згадати про всі нещастя, які сталися в Україні через російську агресію.

Андрій Лозовий. Фото: OGO.ua.

Позиція СБУ щодо заборони в’їзду в Україну представниці Росії на пісенному конкурсі “Євробачення” Юлії Самойловій – абсолютно правильна. Про це в прямому ефірі телеканалу 112 Україна заявив народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий, передають Патріоти України.

Політик обурений критикою організаторами конкурсу “Євробачення” рішення СБУ щодо заборони в’їзду в Україну російської співачки Самойлової. “Я хотів би спитати, чи організаторів конкурсу не розчаровує, що в Україні, в якій цього року відбудеться “Євробачення” – два мільйони переселенців, яких виганяють з тимчасового житла? Вони мають враховувати, що в цій країні війна, що в цій країні знищена інфраструктура, що тут окуповані території”, – заявив Лозовий.

За словами парламентаря, Росія відверто паразитує на святому. “Що робить Москва? Бере дівчину з особливими потребами, прикриваючись правами людини, поставили її перед себе. Це мені нагадує ситуацію, коли сепаратисти "ЛДНР" блокували українські військові частини, вони перед себе пхали дітей, жінок, людей з особливими потребами.

Москва робить так само і має отримати по руках. І я вже знаю, хто переможе. На конкурсі “Євробачення” в принципі вже перемогло СБУ. Своєю жорсткою безкомпромісною позицією, там де компроміс зі сторони СБУ був би зрадою українців, українських воїнів, родин загиблих, переселенців. СБУ в даному випадку поступило абсолютно правильно. А європейці нехай шанують нашу позицію і нашу країну”, – підкреслив парламентар.

Андрій Лозовий зазначив, що російські ЗМІ в будь-якому випадку висвітлюватимуть рішення СБУ негативно. “Що б ми в Україні не робили, все одно нас покажуть погано. Самойлова порушила законодавство. Нам треба думати не про те, що покаже московське телебачення, а про українську громаду і про те, як повернути людям окуповані території”, – резюмував народний депутат.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...