На Красній площі відкрився отвір у пекло: під стінами Кремля автобус провалився в яму з окропом

Наразі на місці інциденту працюють рятувальники, які намагаються усунути результати аварії.

Тролейбус на Красній площі. Фото: uapress.info.

У четвер, 17 березня, у Москві неподалік від Кремля тролейбус провалився у вибоїну з гарячою водою. Яма утворилася на дорозі через прорив труби. У зв’язку з цим рух транспорту на кількох прилеглих вулицях був перекритий, водіїв попросили об’їжджати проблемний відрізок шляху. Також був змінений рух громадського транспорту. Передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Зазначається, що була прорвана труба, по якій постачалась гаряча вода. В результаті аварії рух перекрили по вулиці Серафимовича та Софійській набережній, Болотній площі і Болотній вулиці, а також обмежили рух транспорту по Кремлівській і Кремлівській набережній, вулицях Волхонка і Знам'янка, а також по Великому Москворецькому мосту. На прилеглих вулицях утворилися затори.

Наразі на місці інциденту працюють рятувальники, які намагаються усунути результати аварії. «Просимо водіїв об'їжджати цю ділянку по Бульварному і Садовому кільцях і при можливості утриматися від поїздок у центральну частину міста. При необхідності просимо користуватися метрополітеном», - говориться у повідомленні ЦКУ «ЦОДР».

За словами заступника мера Москви питань ЖКГ та благоустрою Петра Бірюкова, в результаті інциденту постраждалих немає. «Ніхто не постраждав. Тільки тролейбус в'їхав передньою частиною шасі в промоїну», - уточнив чиновник.

Також він додав, що зараз громадський транспорт на буксирі відтягнули з ями. В результаті прориву труби перекрили постачання гарячої води за штатним графіком у 47 будівель та споруд, в тому числі у 15 житлових будинків. Наразі вони переведені на теплопостачання за резервною схемою. Представник міської адміністрації висловив сподівання на те, що до ранку 18 березня наслідки аварії усунуть і повернуть будинки до штатного теплопостачання.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...