На Куликовому полі: в Одесі пролунав вибух під час пам'ятної акції (фото, відео)

У руках одного з учасників акції вибухнула лампадка, також є інформація, що це була петарда. Потерпілий втратив палець.

В Одесі на Куликовому полі прогримів вибух. Фото:http://apostrophe.com.ua/

В Одесі на Куликовому полі, біля Будинку профспілок, за попередніми даними, вибухнула петарда, в результаті чого людина позбувся пальця. Про це з посиланням на відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області повідомляє УНН, зазначають Патріоти України.

Уточнюється, що інцидент стався під час акції пам'яті загиблих 2 травня 2014 року, яку проводили активісти "Куликового поля". За попередньою інформацією, близько 16:30 у руках одного з учасників акції вибухнула лампадка, також є інформація, що це була петарда. Потерпілий втратив палець.

За словами прес-секретаря патрульної поліції Одеси Алли Марченко, на даний момент патрульні шукають людину, яка, можливо, причетна до вибуху.

"За описом створено орієнтування, для пошуків задіяний особовий склад патрульної поліції, встановлена марка автомобіля, ми працюємо з перевірки транспортних засобів. Був зупинений автомобіль, проте нічого підозрілого виявлено не було, пошуки тривають", - заявила Марченко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...