На Львівщині в лісі знайшли тіло грибника

Тіло загиблого без ознак насильницької смерті направили на судово-медичну експертизу.

Грибник загинув у лісі. Фото: соцмережі.

На Львівщині знайшли тіло грибника. Пошуки пенсіонера велися більше доби. Мертвого чоловіка виявили в урочищі, поблизу села Завадівка Турковоського району. Новину передають Патріоти України.

"У поліцію 16 жовтня близько 11.30 звернулася 59-річна жителька райцентру Турка. Вона повідомила, що напередодні, вранці, її 65-річний чоловік пішов в ліс за грибами та не повернувся", – повідомляє прес-служба Нацполіціії Львівської області.

Тіло загиблого без ознак насильницької смерті направили на судово-медичну експертизу. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Нагадаємо, нещодавно у Львівській області в лісі знайшли тіло молодого хлопця, який, за день до зникнення, пішов збирати гриби. За словами батька, першого жовтня, 19-річний син пішов в ліс за грибами та не повернувся додому. Тоді чоловік разом з родичами відправився на його пошуки в ліс, де і знайшли бездиханне тіло юнака. Попередньо встановлено, що причиною смерті хлопця може бути переохолодження.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...