На Майдані ветеран АТО прикував себе ланцюгом та оголосив голодування (фото)

Піти на такі радикальні заходи бійця змусила відсутність вмотивованих відповідей на запит, поданий ще у 2016 році до виконавчих органів.

У центрі Броварів на Майдані Свободи захисник України Віктор Гребенюк, який воював на Донбасі в лавах Національної Гвардії, оголосив акцію протесту і «на ланцюгу» чекатиме відповіді на свої звернення до посадовців Броварської міської ради. Піти на такі радикальні заходи бійця змусила відсутність вмотивованих відповідей на запит, поданий у 2016 році до виконавчих органів, повідомляє Трибуна Бровари. Новину передають Патріоти України.

«У вересні 2016 року я був особисто у Вас на прийомі. Ви надали наказ керівнику відділу зв’язків з населенням надати письмову відповідь на мої запити по земельним ділянкам. Пройшов рік — я не отримав відповіді ні від Ваших підлеглих, ні від Вас. Ви особисто обіцяли надати відповідь! Забули? Я думаю не забули — просто ми для Вас пусте місце!» — звернувся боєць до Ігоря Сапожко.

Питання, які піднімає Віктор Гребенюк у своїх зверненнях, стосуються і земельних ділянок (зокрема, зменшення площ під гаражі з обіцяних 40 м2 до 25кв.м), і організації санаторно-курортного лікування для учасників бойових дій і діяльності на займаній посаді радника міського голови з питань АТО Станіслава Мальця.

Ще одне звернення стосувалося підстав отримання земельних ділянок окремими громадянами. Попри те, що Григорій Голубовський пообіцяв надати відповіді якнайшвидше, після закінчення прийому Віктор Гребенюк таки оголосив голодування і чекає відповідей на свої запитання просто неба на Майдані Свободи.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...