На Маріуполь прямують ворожі танки - штаб сектора "М"

На маріупольському напрямку наша розвідка зафіксувала переміщення блукаючих танків окупантів, які здійснюють провокаційне пересування в бік наших позицій.

Олександр Кіндсфатер. Фото:news.liga.net

На маріупольському напрямку розвідкою зафіксовано переміщення танків бойовиків у бік позицій ЗСУ. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна повідомив прес-офіцер сектору "Маріуполь" Олександр Кіндсфатер, передають Патріоти України.

"На маріупольському напрямку наша розвідка зафіксувала переміщення блукаючих танків окупантів, які здійснюють провокаційне пересування в бік наших позицій. Також в районі н. п. Безіменне зафіксовано проведення російськими найманцями навчань з бойової стрільби, в тому числі з використанням важкого озброєння", - заявив він.

Він зазначив, що протягом минулої доби на маріупольському напрямку було зафіксовано 15 обстрілів українських позицій вздовж всієї лінії розмежування поблизу н. п. Мар'їнка, Красногорівка, Гранітне, Чермалик, Водяне, Широкине.

"Окупанти застосовували стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети, гранатомети різних систем. Тричі позиції ЗСУ навколо Мар′їнки, Красногорівки та Чермалика були обстріляні з мінометів калібру 82-мм. У зв’язку з прямою загрозою життю особового складу, тричі відкривали вогонь у відповідь.

Втрат та поранених серед наших військовослужбовців немає. Крайній обстріл на маріупольському напрямку зафіксовано вчора близько опівночі, зараз ситуація перебуває під контролем ЗСУ… Внаслідок обстрілів руйнування є в Мар′їнці, Водяному та Гранітному", - зазначив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...