На очах у бабусі: Львівська маршрутка на переході задавила дівчинку (фото)

За словами очевидців, дитина сама вискочила під колеса.

На місці ДТП. Фото: tvoemisto.tv.

У Львові на перехресті вулиць Шота Руставелі та Зеленої під колесами маршрутки загинула 5-річна дівчинка. Про це повідомив на сторінці пабліку "Варта-1" у Facebook місцевий депутат та активіст Ігор Зінкевич, передають Патріоти України.

"Перехрестя Шота-Руставелі, зелена маршрутка збила дитину 5 років. Дівчинка від отриманих травм - померла на місці", - написав він. За словами очевидців, дитина сама вискочила під колеса. "Я їхала в тій маршрутці. Дитина не побачила маршрутки. Сама настільки близько підійшла. Водій вже проїхав перехід передом повністю. Якимось чином дитина потрапила під колеса вже посередині маршрутки", - повідомила Ірина Федорович, додавши, що дитина була з бабусею.

У свою чергу користувачка Вікторія Чужба зазначила, що дівчинка із бабусею "перебігали за пішохідним, якраз коли він повертав і вирівнював маршрутку, заскоро підбігли і стукнуло їх задніми колесами, інша дівчинка встигла відскочити назад". За попередніми даними, також із ними була ще сестра загиблої.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...