На полігоні в Чернігівській області стався вибух, є жертви

Двоє військових, які отримали поранення, померли від отриманих травм.

Полігон в Гончарівському. Фото:panoramio.com

На військовому полігоні в селищі Гончарівське, троє військових підірвалися на невстановленому предметі. Про це повідомили в прес-службі Міноборони, передають Патріоти України.

Відзначається, що військовослужбовці розпалили багаття на "неперевіреній ділянці місцевості, де розташовані мішеневі поля, після чого стався вибух невідомого предмета.

Військові, які отримали поранення, були негайно евакуйовані в медичний заклад Чернігова, де двоє з них померли від отриманих травм.

"Стан здоров'я третього військовослужбовця задовільний. З метою з'ясування причин та обставин трагедії на місці події працюють комісія і правоохоронні органи", - розповіли в Міноборони.

Як вже повідомив начальник прес-служби Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов в ефірі каналу "112 Україна", військові розвели вогонь без дозволу.

"Попередньо встановлено, що вони розводили багаття несанкціоновано, тобто без дозволу старшого команди", - заявив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...