На Рівненщині затримали 9-річного водія "Джипа", в якому знайшли зброю та наркотики (фото)

Батько дитини розповів, що дозволив керувати своїм "джипом" неповнолітньому сину.

На Рівненщині затримали авто із дитиною за кермом. Фото: прес-служба нацполіції.

Патрульна поліція Рівного повідомила про затримання автомобіля, в якому водієм був 9-річний хлопчик. Батько сидів поряд. Новину передають Патріоти України.

На стаціонарному посту Опарипси Рівненської області патрульні поліцейські помітили автомобіль Jeep Grand Cherokee, за кермом якого була дитина. Поліцейські зупинили авто та виявили, що ним керував 9-річний хлопчик. Поряд, на пасажирському сидінні, сидів його батько. Він підтвердив, що дозволив керувати своїм "джипом" неповнолітньому сину.

Далі події розвивались як у популярному анекдоті про тещу та зятя за кермом. Коли 33-річний власник авто почав шукати документи, поліцейські помітили… пістолет. Жодних документів на зброю у громадянина не було. Далі – більше. Хлопчик попросився у туалет та захопив з собою пакетик. У ньому – пігулки, дуже схожі на наркотичну речовину.

Слідчо-оперативна група вилучила заборонені предмети, а власник Jeep Grand Cherokee поки що обмежився штрафом за ч. 2 ст. 126 КупАП (Керування без відповідних документів). За незаконне носіння зброї та наркотики передбачене вже кримінальне покарання.

Хлопчик поїхав додому з мамою, яку викликати патрульні. Вже не за кермом.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...