На шахті "Новодонецька" сталася аварія, є жертви

Під час аварії у шахті знаходилося 122 гірника, з них 29 - безпосередньо на аварійній ділянці.

На шахті "Новодонецька" стався вибух. Фото: соцмережі.

Вчора ввечері, 12 червня, на шахті "Новодонецька" у Білозерському сталася аварія - спалахнула повітряно-метанова суміш. Про це повідомив у Фейсбуці голова Донецької ВЦ ОА Павло Жебрівський, передають Патріоти України.

За його словами, під час аварії у шахті знаходилося 122 гірника, з них 29 - безпосередньо на аварійній ділянці. Опівночі усіх шахтарів підняли на поверхню, повідомив чиновник.

"Їх доправили до Краматорського опікового центру. Медики надають їм необхідну допомогу. Наразі всі живі, але стан (особливо трьох) важкий - люди дістали опіки до 60 відсотків тіла. Як доповідають мені медики, необхідними ліками та доглядом шахтарі забезпечені", - розповів він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...