На Сході вже очікує "хитра панда", а Кремль зайнятий не тим: Генерал порадив Росії вирішувати питання своєї безпеки і не лізти в Україну

У найближчі 15-20 років у Росії можуть виникнути серйозні проблеми з Китаєм, насамперед "маса проблем" з Сибіром, куди "китайці вже входять".

Китайська армія є найбільшою у світі за чисельністю. Ілюстрація:myplanet.com.uaКремлю не Україною потрібно займатися, а вирішувати питання своєї безпеки. У найближчі 15-20 років у Росії можуть виникнути серйозні проблеми з Китаєм. Таку думку висловив екс-заступник начальника Генштабу ЗСУ, генерал-лейтенант запасу Ігор Романенко в коментарі Обозревателю, зазначають Патріоти України.

"Цілком ймовірно, що ця держава (Китай - ред.) вийде на позиції світового лідера у всіх сенсах - в ядерному, військовому і у всіх інших. Китай буде набагато могутнішим, ніж Росія, і "для РФ це буде серйозною проблемою", - сказав генерал.

Романенко нагадав, що свого часу Китай встояв перед тиском в питанні відмови від ядерної зброї, і сьогодні ця країна - потужна ядерна держава, яка "послідовно йде" до своєї мети і має "дуже серйозні перспективи".

Генерал припускає, що у Росії виникне "маса проблем", перш за все, з Сибіром, куди "китайці вже входять". "Вони не тим зайнялися. Треба було не Україною займатися, а вирішувати питання своєї безпеки", - сказав Романенко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...