На складах у Калинівці російські диверсанти для влаштування вибухів могли мати спільників, - генерал розвідки

Для виконання своїх завдань на території іноземних держав спецслужби різних країн світу завжди шукають тих осіб, які можуть їм допомогти "в силу недоліків особистого характеру чи поведінки".

Вибухи в Калинівці. Фото:Крим.Реалії

Для здійснення диверсії на військових складах у Вінницькій області спецслужби Росії могли завербувати когось із особового складу. Про це заявив експерт з питань безпеки, ветеран зовнішньої розвідки генерал-лейтенант Василь Богдан в ефірі Еспресо.TV, передають Патріоти України.

За його словами, для виконання своїх завдань на території іноземних держав спецслужби різних країн світу завжди шукають тих осіб, які можуть їм допомогти "в силу недоліків особистого характеру чи поведінки" й росіяни тут не є виключенням.

"Шукають людей, вербують і використовують для здійснення таких акцій", - зазначив він.

Окрім того, Богдан нагадав, що у Вінниці перебуває штаб українських ВПС і на цьому складі розміщувалися боєприпаси, які використовуються військовою авіацією. "Об'єкт вибрано вдало", - додав експерт.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...