"На тебе 100 миллионов, а я себе еще нарисую": В "ЛНР" виплачують зарплату фальшивими рублями

Поява фальшивих рублів дивним чином збіглася із заявою ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького про фінансові проблеми "республіки".

Бойовикам виплатили фальшиві рублі. Фото: соцмережі.

Цього тижня жителька Краснодона намагалася розплатитися в поштовому відділенні фальшивою купюрою номіналом 5000 рублів зразка 1997 року випуску. Розлючена жінка самовпевнено заявляла касиру, що банкнота справжня, як аргумент вона представилася дружиною командира взводу артилерійської бригади "Народної міліції ЛНР", який отримав такі купюри у вигляді заробітної плати, передають Патріоти України.

Про це повідомили місцеві жителі, які знаходилися в той момент в черзі поштового відділення. Купюру перевіряли близько 5 хвилин з використанням спеціального приладу. Вони також підтвердили, що 32-річний чоловік жінки Сорокін Артур дійсно військовий "ВС ЛНР", проживає за адресою: м Краснодон, квартал Лютикова, в будинку навпроти будівлі дитячої міської лікарні.

Примітно, що поява фальшивих рублів збіглася із заявою ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького про фінансові проблеми "республіки". Мабуть, ці проблеми вирішуються друкуванням фальшивих грошей високої якості.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...