На території Куби народилося порося із лицем мавпи (фото)

Тварина народилася нежиттєздатною.

"Мавпосвин". Фото: uapress.info

Одна із кубинських свиней народила поросятко, лице якого більш схоже на мавпяче, ніж на свиняче. Кубинці вважають появу тварини символічною, адже 2016 рік являється роком мавпи, передають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

Поросятко народилося разом із п’ятнадцятьма своїми братами та сестрами. Тварина виявилася абсолютно сліпою, без носа та більшої частини щелепи. Дон Хіральдо Саурес, хазяїн новонародженого мутанта, вирішив не ховати порося і показав його усім бажаючим.

Однак «мавпосвин» помер через чотири дня після народження. Зазначимо, що на території Куби і раніше народжувалися тварини-мутанти, проте свиня з головою мавпи – це вперше.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...