На території України російські спецслужби розгорнули терористичну діяльність - Турчинов

​За словами секретаря РНБО, РФ має намір "створити хаос і дестабілізувати ситуацію" в нашій державі.

Олександр Турчинов. Фото:https://www.turchynov.com/

Спецслужби Російської Федерації готують ліквідацію українських політичних і громадських діячів, а також представників ЗМІ. Про це йдеться в заяві секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова, передають Патріоти України з посиланням на персональний сайт секретаря РНБО.

За словами Турчинова, російські спецслужби створили мережу терористичних груп для ліквідації політичних, громадських діячів, представників ЗМІ "з метою нагнітання страху, створення хаосу і дестабілізації ситуації в Україні, щоб зламати готовність українців чинити опір військовій агресії РФ".

Він також зазначив, що відповідальність за використання спецслужб для організації терористичної діяльності "повністю несе політичне керівництво РФ, яке перетворило свою країну в центр світового тероризму".

"Україна буде переслідувати в правовому порядку і зажадає, зокрема, через міжнародні інстанції, видачі всіх злочинців, причетних до організації терористичної діяльності на нашій території, які ховаються за посвідченнями російських спецслужб в РФ. Ми будемо жорстко запобігати будь-яким діям, які загрожують життю українських громадян", - додав Турчинов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...