На вході вибили двері: НАБУ прийшло з обшуками у НКРЕКП у справі "Роттердам+"

Антикорупційне бюро підозрює главу і членів НКРЕКП у змові з компаніями при затвердженні формули по визначенню оптової ціни електроенергії.

Ілюстрація:https://www.auc.org.ua

Співробітники Національного антикорупційного бюро прийшли з обшуком у будинок Національної комісії з регулювання електроенергетики і комунальних послуг. Обшук пов'язаний з утвердженням так званої формули "Роттердам +". Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

"У НКРЕКП йде обшук. Жорсткий. На вході вибили двері", - йдеться в повідомленні. У зв'язку з обшуком Комісія скасувала засідання, яке було призначено сьогодні. Про це повідомила прес-служба НКРЕКП.

Як повідомлялося раніше, стало відомо, що НАБУ підозрює главу і членів НКРЕКП в змові з компаніями при затвердженні формули по визначенню оптової ціни електроенергії, яка відома як "Роттердам +".

Як відомо, в березні минулого року Комісія впровадила новий спосіб ціноутворення на енергетичне вугілля за принципом "вартість в порту Роттердам плюс вартість доставки в Україну", звідки і пішла назва "Роттердам +".

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...