На вимогу медіа проти політичної сили Юлії Тимошенко ГПУ відкрила кримінальне провадження

"Батьківщині" інкримінують внесення завідомо неправдивих даних у службові документи фінансової звітності.

В Юлії Тимошенко виникли деякі проблеми. Фото: 112 Україна.

Через неточності у фінансовій звітності "Батьківщини" проти політичної сили Юлії Тимошенко відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляє bihus.info, передають Патріоти України.

Порушити справу Генеральну прокуратуру зобов'язали згідно рішення Печерського суду Києва. Підставою для подібного вироку стала скарга від українських кореспондентів, які викрили суттєві порушення у партійному звіті.

"Батьківщині" інкримінують внесення завідомо неправдивих даних у службові документи. Ініціатори розслідування стверджують, що основні порушення стосуються реальних фінансових внесків для розвитку партії, а так званими донорами, як припускають журналісти, могли стати навіть прості пенсіонери.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...