На Закарпатті невідомі напали на прикордонників, ті застосували зброю

Нічний інцидент стався у прикордонному селищі біля місцевого магазину.

Ілюстрація:7dniv.info

У селищі Велике Березне Закарпатської області група молодих людей влаштувала бійку з прикордонниками, які були змушені зупинити нападників за допомогою табельної зброї. Про це 3 грудня повідомляє прес-служба Головного Управління Нацполіціі Закарпаття, передають Патріоти України.

Відзначається, що близько 3:30 ночі на пульт чергового в поліції надійшло повідомлення про конфлікт біля місцевого магазину "між невідомими особами і працівниками прикордонної служби".

На місце події прибула слідчо-оперативна група. З'ясувалося, що четверо прикордонників приїхали вночі в магазин за питною водою. Працівники Держприкордонслужби були одягнені у формений одяг і приїхали на службовому автомобілі Ford Ranger.

На вулиці біля магазину близько десяти невідомих чоловіків почали провокувати прикордонників на бійку. Спочатку між опонентами тривала словесна перепалка, а потім один з компанії вдарив кулаком в обличчя прапорщика-прикордонника.

Щоб зупинити нападників, два прикордонника дістали табельну зброю, що стріляє гумовими кулями, і зробили кілька попереджувальних пострілів у повітря.

Стрілянина охолодила запал хуліганів, і ті відійшли на деяку відстань. Після чого прикордонники сіли у свій джип і поїхали. Як відзначили в прес-службі, поліція розшукує хуліганів і з'ясовує обставини нічного інциденту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...