На Запоріжжі ветеран АТО забив "ватного" знайомого за брутальні вислови про захисників України

Військовий намагався довести, що захищав свою землю, але після слів про те, що з нього зробили вбивцю в формі, не витримав і накинувся на кривдника з кулаками.

За вбивство ватника доведеться відсидіти 8 років. Ілюстрація: zapraudu.info.

Трагедія сталася 2 жовтня минулого року. Двоє чоловіків випивали на річці недалеко від села Володимирівського (Якимівський район). Під час сварки колишній військовий завдав кривдникові щонайменше 11 ударів руками і ногами, через що потерпілий від отриманих травм помер. Обвуглене тіло знайшли через кілька днів, передають Патріоти України з посиланням на МВ.

У залі суду обвинувачений визнав, що вбив опонента і вкрав його телефон, який пізніше подарував племіннику, але тіло не підпалював. За словами зловмисника, бійка почалася після того, як його товариш по чарці почав говорити про те, що в зоні АТО він разом з товаришами по службі вбивають братів і що при Росії жилося б краще. Військовий намагався довести, що захищав свою землю, але після слів про те, що з нього зробили вбивцю в формі, не витримав і накинувся на кривдника з кулаками.

Коли військовий зрозумів, що вбив свого знайомого, спробував відтягнути тіло з дороги. Зловмисник заперечував, що підпалив тіло, щоб приховати сліди злочину. За його словами, він, нервуючи, дійсно закидав тіло травою, але як вона загорілася, не пам'ятає. Чоловіка визнали винним відразу за двома статтями: вбивство і крадіжка, засудивши до 8 років тюремного ув'язнення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...