Надія Савченко згасає: Організм відторгає їжу та воду - перетравлює сам себе, - Новіков

Адвокат сподівається, що найближчим часом Росією буде обрана конкретна дата прийняття рішення щодо справи його підзахисної.

Надія Савченко. Фото: rapsinews.ru.

За всіма ознаками через голодування, оголошене ув'язненою, її організм почав "перетравлювати сам себе". Про це повідомив адвокат Ілля Новіков, передають Патріоти України з посиланням на Громадське радіо.

"У неї були українські консули, і вони повідомили нам, що стан здоров'я Надії різко погіршився. Її організм не приймає ні їжу, ні воду. Там і їжі немає, адже вона почала вживати тільки воду", – сказав Новіков. За його словами, спроби з'їсти або випити щось закінчуються тим, що її нудить.

"Прошу вибачення за медичні подробиці, є такий симптом, коли в диханні голодуючої людини з'являється запах ацетону. Це симптом того, що організм почав перетравлювати сам себе", – додав адвокат. Ілля Новіков сподівається, що найближчим часом Росією буде обрана конкретна дата прийняття рішення щодо справи Надії Савченко. "Маючи цю дату і конкретні обіцянки, ми зможемо, принаймні, вмовити Надію відмовитися від подальших спроб голодування і приймати медичну допомогу", – підкреслив адвокат.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...