Найбагатша держава світу і "жебрацькі скрепи". Трамп - Путіну: Нехай буде "гонка озброєнь"

Дональд Трамп написав на своїй сторінці в Twitter, що США повинні підсилювати і розширювати ядерний потенціал до тих пір, поки світ не перегляне своє ставлення до цієї зброї.

Трамп доведе, в кого справді "наддержава". Ілюстрація: cont.ws.

Обраний президент США Дональд Трамп не проти гонки озброєнь. Про це він заявив журналістам MSNBC вчора, 22 грудня, під позаефірних розмові, повідомляє CNBC. Новину передають Патріоти України.

Так, Трамп пояснив свою позицію з приводу ядерної зброї країни. "Нехай буде гонка озброєнь. Ми переженемо їх на кожному етапі і переживемо їх всіх", - сказав Трамп. Президент Російської Федерації Володимир Путін на прес-конференції сьогодні заявив, що сподівається на поліпшення відносин з США при президенті Трампі. "Головне питання - нормалізація відносин. Я згоден з Трампом: гірше бути вже не може, може бути тільки краще", - сказав Путін. Путін не зміг назвати терміни, коли буде проходити його зустріч з Трампом, на якій він планує обговорити розвиток російсько-американської взаємодії.

Напередодні Трамп написав на своїй сторінці в Twitter, що США повинні підсилювати і розширювати ядерний потенціал до тих пір, поки світ не перегляне своє ставлення до цієї зброї. Пізніше представник Трампа Джейсон Міллер пояснив, що обраний президент говорив про запобігання загрози поширення ядерної зброї серед терористів.

Для Путіна ці слова Трампа не виявилися несподіванкою - на прес-конференції він нагадав, що вони знаходяться в рамках передвиборчих заяв новообраного президента. Путін заявив, що Росія змушена розвивати свої "ударні озброєння" з того моменту, як в 2001 році Америка в односторонньому порядку вийшла з договору про протиракетну оборону. Президент країни-агресора вважає, що сьогодні російська ядерна тріада значно ефективніше американської системи ПРО, розміщеної в Європі.

Нагадаємо, Патріоти України вже писали про заяви Трампа щодо збільшення ядерного потенціалу США.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...