Найчастіше його бачать вночі жителі Чечні: Путін окупував сни росіян

Президент Росії Володимир Путін став єдиною людиною, ім'я якої вводили в "Яндекс", бажаючи дізнатися сенс сну.

Путін не залишає росіян навіть уві сні. Ілюстрація: 24 канал.

Росіяни у своїх снах найчастіше бачать свого президента Володимира Путіна серед реальних людей, які їм сняться. Про свідчать висновки "Яндекс", отримані від аналізу онлайн-запитів користувачів щодо їх снів, повідомляють Патріоти України із посиланням на NBC.

Зазначається, що пошуковик "Яндекс" отримує півмільйона запитів на тиждень щодо тлумачення нічних снів. Так, пошуковик випустив звіт, опираючись на аналіз запитів за півроку, і виявив 5 найпоширеніших предметів російських снів: риба, дитина, змія і смерть після якої відразу йде життя.

Також росіянам сняться колишні кохані, зуби, будинки, вода і вагітність. Зазначається, що президент Росії Володимир Путін став єдиною людиною, ім'я якої вводили в "Яндекс", бажаючи дізнатися сенс сну. Найбільше він сниться користувачам із Чечні.

Загалом сни росіян дуже відрізняються залежно від регіону. Так, у малонаселених містах на Далекому Сході людям сняться ведмеді, тигри і кліщі. Водночас у Москві росіянам часто сниться система метро міста. Натомість у консервативних регіонах на півдні Росії та на Уралі людям більше снилися священики, ікони та річкові раки, ніж в інших областях. Жителі Челябінська, які постраждали від гігантського метеорита в 2013 році, часто бачать падіння небесних тіл уві сні. А ось в Новосибірську росіянам сняться дракони.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...