Наїлися "русского мира": Мешканці "ЛНР" написали лист до ватажка "республіки" з проханням повернутися назад в Україну (фото)

У зверненні свою позицію прохачі мотивували тим, що втомилися жити в бідності та постійному страху.

Ілюстрація:АнтикорУ соціальній мережі Facebook з'явилося фото звернення жителів Луганської області до терористів, щоб останні покинули їх селище і повернули під контроль України. Як стало відомо, з такими вимогами виступили жителі селища Золоте-5, інформують Патріоти України.

Вони написали лист особисто Леоніду Пасічнику, який є ватажком «Луганської народної республіки». Скріншот звернення опублікував в мережі волонтер Юрій Мисягін, підписавши знімок: «Блакитний вертоліт, який розкидає гроші, не прилетів, мрії про райське життя в "русском мире" випарувалися і жителі селища Золоте-5, яке поки не підконтрольне Україні - написали листа голові "ЛНР", щоб їхнє селище повернули під контроль України".

Відзначається, що причиною, за якою жителі окупованої частини Луганської області вирішили відмовитися від «русского мира», є те, що вони втомилися жити в постійному страху і бідності. Вони відзначають, що страждають від насильства з боку бойовиків «ЛНР».

Судячи з фото, під даною заявою підписалося кілька десятків жителів Золотого-5.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...