Намагався згвалтувати пенсіонерку: Одеський таксист вбив не тільки студентку (відео)

Нещасна вбита студентка виявилася не єдиною жертвою таксиста.

Вбивцю затримано. Фото: скріншот з відео.

Правоохоронці затримали в Києві 25-річного таксиста з Одеси, який підозрюється у вбивстві 17-річної студентки і спробі зґвалтування 61-річної жінки, передають Патріоти України із посиланням на прес-службу поліції Одещини.

У поліцію Київського району Одеси звернулися родичі студентки одного з вищих навчальних закладів Одеси з повідомленням про її зникнення. Під час досудового розслідування з’ясувалося, що студентка викликала таксі через інтернет-додаток і вирушила у своїх справах. Водій автомобіля, відвіз дівчину до лісосмуги. Там напав на неї і задушив, після чого забрав мобільний телефон, банківські карти і прикраси. Тіло загиблої спалив в лісосмузі та зник.

Працівники кримінальної поліції встановили особу зловмисника і затримали його. Під час слідчого експерименту підозрюваний вказав на місце скоєння злочину. В процесі розслідування затриманий зізнався у скоєнні вбивства мешканки Одеської області. Працівники слідства і кримінальної поліції з’ясували, що навесні 2014 року, в нічний час, зловмисник попрямував на одне з підприємств Теплодару та перелізши через паркан, увійшов до приміщення, де перебувала 61-річна місцева жителька.

При спробі згвалтування чоловік, завдав їй удари ножем в область шиї, грудної клітини та інших частин тіла, став бити потерпілу кулаками. Потім вирішив позбавити її життя, і, вдарив жінку ножем у шию. Від пошкодження сонної артеріїі яремної вени потерпіла померла.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...