Намкриш: Найбільші міста Криму залишилися без електропостачання

​ЗМІ повідомляють, що електропостачання відсутнє через відключення чотирьох ліній енергомоста, який протягнутий на півострів з території Краснодарського краю.

Ілюстрація:http://news.allcrimea.net

В анексованому Криму в найбільших містах півострова відключилось електропостачання. Про це повідомляє Крыминформ, передають Патріоти України.

Видання пише, що світла немає у Сімферополі і Сімферопольському районі, Ялті, Феодосії, Судаку, Керчі, Бахчисарайському районі та деяких інших населених пунктах. Наразі причини відключення електропостачання невідомі.

"З'ясовуємо, що сталося", - заявили у "Крименерго", додавши, що у них світла теж немає.

У той же час, як пише видання Meduza, за словами "міністра палива та енергетики Криму Вадима Бєліка", з невідомих причин відключено чотири лінії енергомоста, протягненого на півострів з території Краснодарського краю. "Спрацювала протиаварійна автоматика з боку Тамані. Причини з'ясовуються", - сказав він.

Як стало відомо, станом на 15:00 год. енергопостачання Криму було відновлено по двох із чотирьох гілок так званого енергомоста.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...