НамКриш: Знеструмлений півострів починає замерзати

Через проблеми з електрикою у Криму ледь працює опалення, а температура знизилася до 12 градусів морозу.

В Криму без опалення. Фото: tavryda.ru.

В окупованому і знеструмленому Криму місцеві жителі скаржаться на проблеми з опаленням та водопостачанням і побоюються замерзнути у своїх будинках. Про це повідомляє Крим.Реалії, передають Патріоти України.

Температура повітря на півострові опустилася до 12 градусів морозу. Через проблеми з електропостачанням, почалися віялові відключення світла. За словами жителів Сімферополя, світло стали відключати з вечора 30 грудня. Електрика в багатьох мікрорайонах міста з'явилася до ранку, але центр столиці вранці 31 грудня був знеструмлений, повідомляють городяни.

Одна з мешканок Сімферополя зазначила, що на вулиці мороз, а батареї в будинках ледве теплі. Через проблеми з електропостачанням, почали відключати воду. "Напруга маленька, це створює проблеми в приготуваннях до новорічного вечора. Жителі приватних будинків, хто встиг раніше придбати генератори, їх зараз щосили запускають. У будинках холодно, є побоювання, що замерзнемо при такій погоді", - розповідають сімферопольці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...