Напад: У Харкові невідомі спалили три позашляховики батальйону "Айдар"

Біля обгорілих автівок знайшли коктейль Молотова

Одна з обгорілих авто. Фото:http://www.057.ua/У Харкові вночі невідомі підпалили три позашляховики, які належать батальйону "Айдар". Про це повідомила ГУ Нацполіціі в Харківській області, інформують Патріоти України з посиланням га місцеве видання 057.ua.

"О 5 ранку на перехресті вулиць Героїв праці та Світлої в Московському районі сталося загоряння двох автомобілів "Форд", а також "Опель". На момент прибуття правоохоронців ці машини були значно пошкоджені вогнем.

Також неподалік було виявлено автомобіль "Газ-66", у якого обгоріла кабіна. Співробітниками поліції встановлюються власники, всі обставини і причини загоряння", - йдеться в повідомленні.

Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 ("умисне знищення або пошкодження майна") Кримінального кодексу України.

Як повідомляє видання, на момент прибуття рятувальників вогнем були охоплені моторні відсіки та салони 3-х позашляховиків, один з яких був припаркований на протилежній стороні дороги.

На гасіння вогню негайно були подані пінні стволи, і вогонь було приборкано. "Одна машина не встигла згоріти. Інші дві згоріли відсотків на 70", - розповіли в прес-службі ДСНС.

Журналісти стверджують, що на місці події біля колеса однієї з машин був знайдений "коктейль Молотова".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...