"Нас чекає ізраїльський варіант": Волонтер з Донецька спрогнозував довгу війну на Донбасі

Леонід Краснопольський зізнався, що не має планів на життя після війни, адже невідомо, коли вона закінчиться.
Леонід Краснопольський. Фото: Апостроф.

Волонтер з Донецька Леонід Краснопольський вважає, що війна на Донбасі затягнеться на довгі роки. Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу", відповідаючи на питання, чи розглядає питання еміграції, передають Патріоти України.

"А що я в Ізраїлі її (Україну, - "Апостроф") не буду любити? Точно так само буду. Я вам, знаєте, що скажу? Тут я потрібен. Тут у мене місія. Це те, за що я лаю Порошенко (повернемося до самого початку нашої розмови – про те, що кожній людині дається її час). Ось у мене є мій час, а у нього – його час. Він його так собі використовує. А я викладаюся", - розповів Краснопольський.

При цьому він зазначив, що не може прогнозувати своє життя після війни. "От коли війна закінчиться – тоді й розберемося. Але вона не закінчується! Я взагалі вважаю, що у нас події будуть розгортатися по ізраїльському варіанту. Що війна ця – дуже надовго", - припустив волонтер.

Краснопольський додав, що незважаючи на цинічність заяви, без війни Україна за 3-4 роки повернулася б до того стану, з якого почала вибиратися страшною ціною.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...