"Нас*ати депутатам на реформи. Це більше, ніж очевидно": Мережу розлютило фото із зали Верховної Ради

Під час розгляду поправок до судової реформи сесійна зала парламенту була практично порожня.

Напівпорожня зала ВР. Фото:Facebook

Українців обурило фото із засідання майже порожньої Верховної Ради, яке відбулося 19 вересня. Фотографію опублікували на сторінці Facebook "Схеми", передають Патріоти України.

"Знаєте, що це? Це розгляд поправок в судовій рeформі. Рада розглянула тисячу поправок до судової реформи - не прийняла жодної", - відзначили в публікації.

Пост з фотографією зібрав кілька сотень розгніваних коментарів.

"Давайте і ми так на роботу почнемо ходити. Нам же зарплату держава платить. А ми і є держава. Значить можемо собі дозволити сидіти вдома з дітьми і отримувати зарплату. Як ви думаєте, це справедливо?", "Це крайній сором. Не перевибори треба, а просто вибори. Всі місця вакантні","Нас*ати депутатам на реформи. Це більше, ніж очевидно. Те ж саме можна сказати і про уряд", - написали в мережі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...