"Наші хлопці дали серйозну відсіч!": Стали відомі подробиці про бій під Водяним та втрати бойовиків (відео)

Противник зазнав колосальних втрат. П'ять «200» і 10 - «300».

Водяне під Маріуполем. Фото: соцмережі.

Морські піхотинці розповіли подробиці бою в районі Водяного. Про це йдеться в сюжеті Військового телебачення України, передають Патріоти України.

Морський піхотинець, позивний «Юрист», показав місця обстрілу терористами населеного пункту Водяне. Бойовики т.зв. «ДНР» використовували Гради, міномети і артилерію. Боєць розповів подробиці зіткнення в секторі «Маріуполь».

«Сипанули по повній програмі, але наші хлопці молодці. Відповіли їм, дали відсіч серйозну», - каже морський піхотинець. За його словами, ДРГ терористів підійшла впритул до позицій ЗСУ, і українські військовослужбовці були змушені відкрити вогонь на ураження по окупантах. Сили бойовиків були відкинуті, і морська піхота пішла в контратаку. «Хлопці туди підійшли, але не вдалося закріпитися. Противник зазнав колосальних втрат. П'ять «200» і 10 «300», - розповідає «Юрист».

Олександр, мирний житель Водяного, каже, що люди змушені ховатися в підвали під час обстрілу. «Тільки хотів вийти, тут «Градами» як накрило, що я і не захотів вилазити», - розповів він. Боєць «Юрист» також повідомив, що незабаром ЗС України вдасться повернути під свій контроль окуповану територію. «Вийдемо на кордон з РФ, і все буде добре», - упевнений він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...