"Наші хлопці тримають передову оборону": Журналісти зняли сюжет про бійців АТО у Пісках (фото, відео)

Піски все більше нагадують покинуте селище, але і серед руїн там є життя.

Боєць АТО. Фото: "Фейсбук".

Українські журналісти зробили сюжет про бійців АТО, які тримають оборону біля населенного пункту Піски Донецької області на окупованому бойовиками Донбасі. Відповідне відео було опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

"Як українським військовим доводиться тримати оборону на передовій. Піски все більше нагадують покинуте селище. Але серед руїн там є життя. Наші хлопці тримають передову оборону. Від мінометних обстрілів до контактних стрілецькою боїв. І дня не проходить, щоб ворожа диверсійна група не намагалася підібратися ближче до наших укріплень. Страждають сусідні Красногорівка та Невельське", — наголошується в коментарі до відео.

"Наші хлопці повідомляють з Пісків. Вчора сепарва активізувалася вже вдень. А вночі був важкий бій, хлопців накривали АГСами, РПГ і 120 мінами, працювали снайпери. І наші воїни не забарилися із відповіддю, дали гідну відсіч...1,5 години бою тримали позиції наші хлопці, хоч снайпери не давали й голови підняти — кулеметники Джек, Дюк, Паніковський відпрацювали на "відмінно". І всi — не розгубилися. Заспокоїлися орки лише у 2.15. А на мирній території українці в цей час спали спокійно... Спасибі нашим хлопчикам за це", — пишуть на сторінці Слобідська сотня ДБ ОУН в Facebook.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...