Насіров на волі: Спецназ НАБУ зупинив... вахтер лікарні, - адвокат

У даний момент кілька автобусів з правоохоронцями знаходяться біля "Феофанії".

Вахтер зупинив спецназ НАБУ. Фото: соцмережі.

Детективів Національного антикорупційного бюро не пустили в лікувальний корпус лікарні "Феофанія", в якому перебуває голова Державної фіскальної служби Роман Насіров. Про це повідомив один з адвокатів Насирова Олександр Мірошник на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Простий і скромний дідусь-вахтер зумів зупинити "всесильне" НАБУ! З 21:00 до 22:00 лікувальні маніпуляції, а з 22:00 до 7:00 сон... А ви кажете потрібно знати КПК!", - написав адвокат. Цю інформацію підтвердив ще один адвокат Насірова Ігор Черезов. Також, за його словами, голові ДФС не було вручено й підозру. Раніше в прес-службі НАБУ підтвердили інформацію про затримання в четвер увечері голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова у Феофанії по так званій "справі Онищенка". Згідно інформації, з головою ДФС зараз проводять слідчі дії.

Як повідомляється, співробітники НАБУ і Спеціалізованої антикорупційної прокуратури зможуть проводити процесуальні дії щодо Насирова тільки з дозволу лікаря, який такого дозволу їм не дає. У даний момент кілька автобусів з правоохоронцями знаходяться біля "Феофанії". Детективи НАБУ і прокурор САП в медичній установі спілкуються з лікарем Насірова. Сам глава ДФС знаходиться в палаті "Феофанії", куди він був госпіталізований вранці 2 березня з гіпертонічним кризом.

Нагадаємо, сьогодні Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура провели серію обшуків в Державній фіскальній службі. Національне антикорупційне бюро підозрює, що отримана від Державної фіскальної служби розстрочка по сплаті ренти за видобуток природного газу, була частиною схеми фірм нардепа Олександра Онищенка в заволодінні грошовими коштами ПАТ "Укргазвидобування" на суму 740,07 млн грн.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...