"Насіров не пройде": Автомайдан заблокував виїзд з Солом'янського суду (фото)

Вперше люди вийшли не для того, щоб когось звільнили, а для того, щоб посадили.

Насіров не пройде? Фото: соцмережі.

Активісти «Автомайдану» заблокували виїзд з двору будівлі суду, де будуть обирати запобіжний захід для голови ДФС Романа Насірова. Новину передають Патріоти України.

«Закликаємо всіх небайдужих громадян бути під Солом'янським судом Києва (Вознесенський узвіз, 10-Б), де відбувається шоу, щоб уникнути відповідальності паном Насіровим. ...Якщо буде потрібно, будемо стояти всю ніч. Одягайтеся тепло, прихопіть чай і запас їжі на всякий випадок", - заявили в «Автомайдані».

Під будівлю суду вже прийшло близько 200 осіб. Серед присутніх нардепи, активісти «Автомайдану», НК «Азов» і Рух нових сил Саакашвілі. Координатор «Автомайдану» Олексій Гриценко заявив, що вперше люди вийшли не для того, що б когось звільнили, а для того, щоб посадили.

У той же час НАБУ повідомляє, що Насіров залишається в залі суду до завершення терміну утримання під вартою. «Детективи НАБУ і прокурори САП залишаються в суді або до відновлення розгляду справи і задоволення клопотання про обрання запобіжного заходу, або ж до закінчення строку тримання під вартою, який закінчується сьогодні о 23.00», - йдеться в повідомленні на сторінці НАБУ в соцмережі Фейсбук у неділю ввечері.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...